Ville Tonteri

Moi, olen Ville. Päätin jo teinipoikana, että isona minusta tulee tatuoija. Ensimmäisen tatuointini tein 19-vuotiaana ja sittemmin olen tehnyt niitä yhä kiihtyvällä tahdilla, nyt jo yli 20 vuoden ajan.

Kun aloitin tatuoimisen, Suomessa oli vain muutamia tatuoijia ja heille oli melko mahdotonta päästä oppiin. Jouduinkin opettelemaan tatuoimisen itsenäisesti. Osittain tästä johtuen opetan usein aloittelevia tatuoijia (harjoittelupaikkaa voi kysellä sähköpostitse).

Tatuoinneissa minua kiehtoo taiteen lisäksi tarinat, historia ja erilaiset merkitykset kuvien takana. Taidetta olen opiskellut oma-aloitteisesti sekä kursseilla ja luennoilla. Osaan tehdä kaikkia tyylilajeja ja pidän tyylilajien/tekniikan vaihtelusta, koska tunnen silloin kehittyväni parhaiten.

Lemppareitani tyyleistä ovat realistic, neo traditional, chicano sekä piirroshahmot. Olen tehnyt myös paljon cover uppeja, jotka ovat kiinnostavia haasteita. Osaan käyttää monipuolisesti värejä ja omaan tarkan värisilmän, mutta pidän myös mustavalkoisten kuvien tatuoimisesta.

Vapaa-aikani on normaalia perhe-elämää ja keski-ikäisen miehen tavanomaisia harrastuksia. Olen siis ihan, tai ainakin melko, tavallinen tyyppi, jota ei tarvitse yhtään jännittää. Tervetuloa!

"Asiakkaan tyytyväisyys on minulle kunnia-asia ja pyrin tähän aina"

Korona ei ole lisännyt käsien tai paikkojen pesemistä, koska studio on aina pitänyt olla puhdas. Otan kaikki koronarokotteet ja käytän tarvittaessa maskia. Käytän uusimpia World Famous Ink Limitless värejä, jotka ovat 4.1.2022 voimaantulleen EU -asetuksen mukaisia eli REACH- merkittyjä.
 
Suunnittelen kuvan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. En tavallisesti tee tatuointeja valmiista kuvista, vaan suunnittelen asiakkaalle henkilökohtaisen kuvan. Poikkeuksena tästä mm. logot, levynkannet, klassiset tatuoinnit (mm. Bettyboo) ja valokuvat. 
 
Jos tatuoinnin ottamisen jälkeen jokin asia askarruttaa, vastaan mielelläni kysymyksiin ja neuvon asiantuntemukseni mukaan.