Janine Hokkanen

Janine tässä moikka!

Taiteellinen luonteeni on kotoisin Helsingistä ja sen juuret ulottuvat syvälle kuvataiteeseen. Ammatiltani olen kokki ja olen työskennellyt tarjoilijana useissa baareissa ja ravintoloissa. Vietin myös viitisen vuotta Alkossa ennen kuin aloitin tatuointiurani.

Vaikka en tällä hetkellä aktiivisesti harrasta mitään, olen aikaisemmin tutustunut erilaisiin harrastuksiin mielenkiintoni mukaan.

Olen kiinnostunut monenlaisista aiheista, kuten eri taiteen muodoista, psykologiasta, itsensä kehittämisestä, true crime -dokumenteista, estetiikasta, valokuvauksesta ja matkustelusta.

Luovuus ja kuvataide ovat olleet osa elämääni pienestä pitäen ja olen aina haaveillut tatuoijan urasta.

Kuvataidekoulussa viettämäni aika ja lempiaiheideni, kuvataiteen sekä äidinkielen ja englannin opiskelu, olivat ensimmäisiä askeleita kohti tätä unelmaa. Peruskoulun jälkeen hain opiskelemaan kuva-artesaaniksi, mutta en tullut valituksi. Uskoakseni, tämä pieni vastoinkäyminen osoittautui lopulta suureksi siunaukseksi. 

"Minulle on tärkeää, että asiakkaana koet tulevasi kuulluksi ja ymmärretyksi "

Vuonna 2022 päätin antaa itselleni mahdollisuuden toteuttaa unelmani tatuoijana ja marraskuussa samana vuonna aloitin harjoittelun Vito Tattoossa.
 
Olen inspiroitunut monista eri tyyleistä, kuten fineline-, ornamental-, art nouveau-, blackwork-, neotraditional- ja microrealism-tyylistä. Suosikkiteemojani ovat luonto, kukat ja kasvit, feminiinisyyden ilmentäminen, ja kinky/spicy sekä dark art. Jokainen tatuointi, jonka teen, on uniikki taiteen ja itseilmaisun muoto.
 
Olen empaattinen luonteeltani, ja mielestäni tämä on suuri vahvuus asiakaspalvelussa. Haluan, että asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi ja luottavaiseksi jo heti studioon saapuessasi. Minulle on tärkeää, että asiakkaana koet tulevasi kuulluksi ja ymmärretyksi ja, että haluat myös palata uudelleen. Keskityn aina tarkasti työhöni ja pyrin saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.
 
Olen aina valmis kuuntelemaan asiakkaitani, mutta saatan välillä olla hiljaa, sillä keskittyminen on työssäni avainasemassa.
 
Minulle tatuoinnit ovat tapa koristaa kehoa ja tuoda esille omaa persoonaa ja elämänkokemuksia.

 Vaikka omilla tatuoinneillani ei ole erityisen syvällisiä merkityksiä, ne ovat minulle tärkeä osa omaa taiteellista itseilmaisuani ja henkilökohtaista historiaani. Ne ovat muistutus siitä, kuinka paljon olen kasvanut taiteilijana ja ihmisenä ja kuinka paljon minulla on vielä opittavaa ja koettavaa tällä matkalla.

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti uutta, ainutlaatuista tatuointia, joka kertoo tarinaasi?

Kuulen mielelläni lisää ja autan sen toteuttamisessa. On ilo suunnitella ja luoda tatuointeja, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset. Kysy rohkeasti aikaa ja tule kokemaan mitä on tehdä taidetta yhdessä. Odotan innolla tapaamistamme!

Yhteystiedot

Heräsikö kysymyksiä tai halusitko tiedustella vapaita aikoja? Laita rohkeasti viestiä tulemaan!

Parhaiten minuun saa yhteyttä esim: Whatsappin, Instagramin tai sähköpostin kautta.

Lähetä viesti