Mikäli arvostat ammattitaitoista, pitkän kokemuksen omaavaa sekä monipuolista tatuointiartistia – on Vito Tattoo varma valinta. Panostamme myös erityisen paljon turvallisuuteen ja hygieniaan. Studiomme on terveysviraston tarkastama sekä hyväksymä.

Tätä kysytään useimmiten ja tätä varten olemmekin kirjoittaneet oman osion Tietoa kivusta, josta löydät tarkemmin tietoa tatuointikivusta ja eri kehon alueista. 

Yleisesti tatuoinnin yhteydessä syntynyttä kipua voidaan kuitenkin luonnehtia samanlaiseksi jos iho olisi palanut auringossa ja sitä vähän raapisi tai ”hinkkaisi”. Neulat tuntuvat aikalailla samalta. 

Tatuoinnin kesto riippuu paljolti tatuointityylistä sekä tatuoinnin koosta. Pienimmät tatuoinnit tehdään alle tunnissa ja isot kokonaisuudet voivat viedä hyvinkin monia kymmeniä tunteja. Tässä on nopea yleiskatsaus siitä, kuinka kauan erikokoisten tatuointien tekeminen kestää:

  • Pienten tatuointien tekemiseen menee yleensä alle tunti.
  • Kämmenen kokoisen tatuoinnin tekeminen kestää yhdestä kolmeen tuntia.
  • Käden kokoisen tatuoinnin tekeminen voi kestää jopa 5 tuntia.
  • Täyshiha tatuoinnin tekeminen voi kestää 15-30 tuntia.
  • Erittäin suurien tatuointien, kuten koko selän, tekemiseen voi kulua jopa 30 tuntia.

HUOM: edellä mainitut ovat karkeita arvioita. Todellisen ajan saat selville jahka alue ja tatuoinnin koko on päätetty. 

Tatuoinnin hinta määräytyy työajan mukaan. 

Puuduttavaa rasvaa saat Vito Tattoosta. Apteekista saatava Emla ei ole tatuoidessa kovin tehokas lyhyen vaikutusajan takia.
Haitarin sisältö

Älä juo alkoholia edellisenä tai kuluvana päivänä, kun tulet ottamaan tatuointia. Alkoholi ohentaa verta, joten tämä saattaa pahimmassa tapauksessa estää tatuointiprosessin kokonaan.

Myös mahdolliset sairaudet lääkkeet saattavat estää tatuointiprosessin. Kysy lisää tatuoijaltasi!

Syö ja juo hyvin ennen tatuoinnin ottoa. Alhainen verensokeri saattaa aiheuttaa pahimmassa tapauksessa pyörtymisen. Jos tiedossasi on pidempi sessio, suositellaan ottamaan eväitä mukaan. Vaikka et normaalisti joisi sokeria sisältäviä juomia, tatuoimisen aikana sokerin nauttiminen on viisasta. Voit halutessasi ottaa mukaasi tukihenkilön.

Voit lukea lisää vinkkejä yleisesti ennen tatuoinnin ottoa täältä!

Ikäraja tatuoinnille on 18 vuotta. Joitain tyylikkäitä tatuointeja voidaan tehdä huoltajan suostumuksella täysi-ikää lähestyville nuorille.

Olen kokenut cover up -tatuointien tekijä ja teen niitä viikottain. Kysy rohkeasti mitä on tehtävissä – voin tehdä ihmeitä kulahtaneelle delfiinillesi.

Tatuointi voi olla hyvin arka ensimmäiset 1-4vrk. Rasvausvälejä voi alkaa harventaa hiljalleen jo mahdollisesti viikon jälkeen. Tavallisesti tatuointi on täysin parantunut 3-4 viikon kuluttua. Paranemisen jälkeenkin tatuointia kannattaa rasvailla perusvoiteella, mikä auttaa tatuointia säilyttämään värinsä ja ihon kimmoisuutensa.

Tatuointi tarkoittaa aina ihon rikkoontumista, joten on mahdollista, että iho tulehtuu. Tulehduksen tunnistaa useimmiten siitä, että iho punoittaa, tatuointiin sattuu erityisen paljon, iho turpoaa tai märkii. Tatuoinnin lähistölle saattaa tulla tummia kohtia. Soita tatuoijalle, jos epäilet tulehdusta. Myös lääkärikäynti saattaa olla tarpeen. Jos tatuointi tulehtuu, saatat tarvita antibioottikuurin.
Kannattaa varata aika. Vaikka olen studiossa paikalla, olen varattu asiakkaalle enkä pääse palvelemaan muita.

Onnistuu. Onnistunut ja realistisen tatuointi omasta lemmikistä on varsin usein ihmisten toivelistalla. Olen vuosien aikana piirtänyt ja tatuoinut monen monta lemmikkiä iholle. Tatuointia varten tarvitaan aina korkearesoluutioinen ja hyvälaatuinen valokuva lemmikistä.

Vito Tattoon kautta hoituu myös lemmikin valokuvaus tatuointia varten sopivaan hintaan. Tällä tavoin voidaan myös varmistaa laadukas lopputulos. Kysy lisää lemmikkikuvauksesta tatuoinnin kera jo tänään!